Comanzi cat doresti.
Livram in aceeasi zi.

Cu Up Achizitii ai preturi reduse si transport gratuit in aceeasi zi pentru apa, cafea si ceai.

Ai nevoie de apa, cafea si ceai livrate rapid, gratuit si oricand doresti la biroul tau?

Cu Up Achizitii afacerea merge ca pe apa. Primesti produsele la tine la birou, in aceeasi zi. Comanzi cat vrei tu, cand vrei si de oriunde. De acum, decizi doar ce tip de dozator iti doresti, de cate bidoane de apa plata ai nevoie, ce espressor de cafea ti se potriveste si care este aroma de ceai premium preferata. Mai mult, economisesti la fiecare livrare si controlezi cheltuielile afacerii tale.

De ce sa cumperi apa, cafea si ceai prin Up Achizitii?

Deoarece primesti produse de calitate si te bucuri de multiple avantaje:

Consumi apa purificata

Cu Up Achizitii, beneficiezi de o apa extrasa din cea mai mare panza freatica din Romania intr-un proces certificat HACCP ce presupune filtrarea cu retinere de pana 0,2 microni, dezinfectare cu ozon si imbuteliere in bidoane de 19 litri.

Ai livrare in aceeasi zi

Gata. Nu mai este necesar sa cumperi saptamanal sticle si bidoane, pachete de cafea si plicuri de ceai si sa le aduci pana la birou. Ai livrare gratuita, indiferent de cantitate, in aceeasi zi in care comanzi.

Nu dai nicio garantie

In baza contractului, nu este necesar sa platesti la livrare sau in avans comanda ta. Indiferent de numarul bidoanelor, platesti la termen.

Cumperi la preturi speciale

Esti in apele tale: preturi reduse, negociate special pentru tine, produse de calitate si servicii de curatare si intretinere pentru dozatoare si purificatoare. Platesti doar ceea ce consumi si ai astfel grija de cheltuielile afacerii tale.

Cum ai acces la avantajele contractului pentru apa, cafea si ceai?

1

Ceri o oferta personalizata

Click pe butonul „Obtine oferta” de mai jos. Consultantul Up Achizitii te contacteaza in cel mult 30 de minute si negociaza pentru tine cele mai bune preturi.

2

Completezi contractul

Ai acceptat oferta personalizata? Mai ai nevoie de 5 minute pentru a completa contractul primit pe e-mail si pentru a ni-l trimite inapoi.

3

Cumperi prin Up Achizitii

Felicitari! De acum gestionezi consumul apa, cafea si ceai mult mai usor si faci achizitii bune in fiecare zi.

Iti doresti preturi si servicii mai bune pentru apa de la birou?

Sunt de acord ca datele completate in acest formular sa fie colectate si prelucrate de Up Romania. Termeni si conditii.