Fara garantie si livrare in aceeasi zi. Simplu si rapid prin Up Achizitii.

Comenzile tale de apa, cafea sau ceai merg mana in mana. Te bucuri de serviciile unui furnizor de top si cumperi la preturi speciale pentru afacerea ta.

H2On – furnizorul tau potrivit de apa naturala de izvor, cafea si ceai la birou

Cumpara ceea ce ai nevoie de la H2On si uita de disconfortul achizitiilor de apa plata, cafea sau ceai din magazine. Comanzi oricand doresti, cat doresti, primesti ceea ce ai nevoie in aceeasi zi si cumperi la preturi reduse. In plus, nu platesti nicio garantie pentru produsele cumparate sau pentru aparate, iar serviciile de curatare si intretinere au si ele preturi speciale. Reduci costurile cu apa, ceaiul si cafeaua in timp ce cresti confortul echipei. Contractul cu Up Achizitii iti aduce toate beneficiile de care ai nevoie pentru ca afacerea ta sa fie mereu pe val.

De ce sa alegi H2On ca furnizorul tau de apa si cafea?

Oferta H2On este construita urmarind in primul rand nevoile unor companii ca a ta si iti aduce avantaje precum:

Preturi reduse

Intotdeauna ai preturi mici, indiferent de cata apa, cafea sau ceai ai nevoie pentru tine si echipa ta.

Fara conditii

Nicio limita. Nicio cantitate minima. Este posibil sa comanzi cat doresti, in orice moment, iar noi livram cele necesare la adresa dorita.

Produse de calitate

Apa filtrata, purificata cu ozon, cafea 100% arabica, cu 6 tipuri diferite de gust, apreciate la nivel mondial si ceai premium, realizat din amestecuri exclusive le primesti la tine la birou.

Livrare gratuita, in aceeasi zi

Cu un singur apel, indiferent de valoarea comandata, in Bucuresti, Ilfov, Alexandria, Rosiori de Vede sau Ploiesti, aducem comanda in cateva ore.

Livrare gratuita. In aceeasi zi.

Incepe sa comanzi orice cantitate doresti. Mai apoi, daca ai nevoie de un alt volum, nicio grija. Comanzi cat ai nevoie si noi livram in aceeasi zi, fara niciun cost suplimentar. Pe masura ce iti maresti echipa si comanzi din ce in ce mai multe bidoane, pachete de cafea, capsule pentru espressor sau ceai, economisesti mai mult. Gata! Nu mai ai nevoie sa cari bidoane de 2 si 5 litri, cutii de cafea si ceai de la magazin. Este atat de simplu si confortabil sa ai experienta unui bar adevarat la tine la birou.

Dozatoare de apa. Cu bidoane sau cu sisteme de filtrare.

Dozatoarele pentru apa au doua bazine, unul pentru apa rece si unul pentru apa calda. Sunt prevazute cu racire prin compresor si freon sau cu racire electronica. Desigur, exista mici diferente intre acestea pe care, cu bucurie, consultantii ti le vor prezenta. Dozatoarele de apa cu sistem de purificare sau purificatoarele de apa au in principal caracteristicile unui dozator cu racire prin compresor. Trebuie sa stii ca sunt prevazute cu filtre in interiorul dozatorului de apa. Este necesar sa schimbi regulat aceste filtre, in functie de consumul de apa. Recomandarea noastra este sa schimbi cele 4 filtre (filtrul de sedimente, pre carbon, post carbon si ceramic) o data pe trimestru.

Aparate pentru cafea espresso, cu capsule sau cafea macinata.

Aparatele de cafea aduc la biroul tau gustul exclusiv al unei cafele bune. Gasesti espressoare de ultima generatie cu o combinatie perfecta de design, tehnologie si functionalitate. Au dimensiuni mici, sunt compacte si potrivite pentru orice tip de spatiu unde urmeaza sa il amplasezi. In functie de tipul de cafea pe care ti-l doresti, poti alege intre espressorul cu capsule, cu sistem automat de expulzare, reglaj de preinfuzie sau aparate fiabile pentru prepararea cafelei. Savureaza la birou un capuccino, un latte machiato sau un espresso clasic, toate la preturi avantajoase prin contractul cu Up Achizitii.

Prezenta H2On in Romania

Prezenti in Bucuresti, Ilfov, Ploiesti, Alexandria, Rosiori de Vede, Giurgiu si Slobozia, suntem aici pentru a face confortabil procesul de achizitie al apei, cafelei si ceaiului pentru biroul tau.

Sediul central H2On este in Popesti Leordeni.

Iti doresti preturi si servicii mai bune pentru apa naturala de izvor, cafea si ceai?

Sunt de acord ca datele completate in acest formular sa fie colectate si prelucrate de Up Romania. Termeni si conditii.