Cu placere, oriunde.
Oricand si prin Up Achizitii.

Trimiti documente si colete in tara. Te bucuri de serviciile unui furnizor de top si ai preturi speciale chiar si pentru o singura expediere.

Logo Fan Courier

FAN Courier – curierul tau oriunde si oricand

Semneaza contractul cu Up Achizitii si incepi sa reduci costurile cu expeditiile tale, incepand de la o singura comanda pe luna. Lider de piata, FAN Courier este o garantie a calitatii serviciilor de curierat adaptate nevoilor unei afaceri ca a ta. Indiferent de dimensiunea coletelor tale sau de numarul de expedieri efectuate, documentele tale ajung cu bine, in cel mult 24 de ore de la preluarea lor si fara nicio taxa suplimentara, in aproape 4.000 de destinatii la nivel national. Mai mult, coletele tale sunt asigurate si esti la curent in orice moment cu stadiul expeditiei tale prin verificarea numarului de AWB. Cu serviciile noastre de curierat, rapiditatea si reducerile merg mana in mana.

De ce sa alegi FAN Courier ca furnizorul tau de servicii de curierat?

Oferta FAN Courier este pentru afaceri exact ca a ta. De aceea, te bucuri de oferte personalizate si servicii de care afacerea ta are nevoie:

Preturi reduse

Costurile expeditiilor tale scad, chiar si cand trimiti un singur colet sau plic.

Automatizare flux expeditie

Prin sistemele integrate de comanda, urmarire si plata, ai acces in timp real la tot ceea ce conteaza pentru expeditiile tale.

Curierat national si local

De la inceput iti oferim cea mai buna acoperire nationala si servicii express pentru ca documentele si coletele tale sa ajunga imediat acolo unde iti doresti.

Intr-o ora sau o zi, livram ceea ce ai nevoie

Firma de curierat cu care tu lucrezi trebuie sa fie un partener eficient: sa livreze la timp si in siguranta tot ceea ce ai nevoie. Up Achizitii iti propune cea mai avantajoasa oferta de transport de marfa pentru tine si afacerea ta. Reduci cheltuielile de transport cu pana la 60%, iar consumul de timp pentru trimiterea unui colet se reduce semnificativ. Toate procesele generate de transmiterea coletelor si documentelor de livrare le ai intr-un singur punct: contul tau Up Achizitii.
Folosind serviciul de curierat de la FAN Courier, beneficiezi de livrarea documentelor si coletelor intr-un termen mediu de 24 de ore din momentul preluarii. Acest termen poate varia in funcție de greutate, dimensiuni si destinatie.

Serviciile FAN courier sunt

Servicii curieratDescriere
StandardLivrarea expedierii într-un termen mediu de 24 de ore din momentul preluarii.
Red CodeLivrarea până în ora 10:00 a zilei următoare.
Express LocoLivrarea coletelor în 1 ora, 2 ore, 4ore sau 6ore. Serviciu disponibil în Bucuresti și Ilfov.

Acoperire 100% la nivel national

Oriunde cu placere inseamna deservirea a 3693 de localitati din Romania fara a plati taxa suplimentara pentru kilometrii parcursi de curierii FAN Courier. Este atat de simplu sa trimiti ceea ce ai nevoie, oricand si oriunde.

Urmareste comanda ta

Oricand, pe baza numarului AWB, de expeditie, ai informatii in timp real despre statusul expedierii tale:Prezenta FAN Courier in Romania

În fiecare noapte, mașinile FAN Courier străbat peste 78.500 de kilometri, acoperind
105 de trasee pe întreaga suprafață a țării.

Iti doresti preturi si servicii mai bune pentru expedierile tale?

Sunt de acord ca datele completate in acest formular sa fie colectate si prelucrate de Up Romania. Termeni si conditii.