Achizitii pentru un business fara griji. Intr-un singur loc si gratuit.

Up Achizitii este o platforma prin care cumperi produsele si serviciile de care afacerea ta are nevoie la preturi mici, negociate pentru tine cu furnizori de top.

Am adus cei mai de încredere furnizori din Romania pentru a face oferte potrivite nevoilor unor afaceri ca a ta.

Up Achizitii a fost creata de Up Romania pentru intreprinderi mici si mijlocii ca raspuns la intelegerea nevoilor afacerilor antreprenoriale din tara noastra. In cei 16 ani de lucru cu intreprinderile mici si mijlocii din Romania am inteles ca afaceri ca a ta au nevoie de produsele si serviciilor celor mai buni furnizori la un pret bun. Platforma Up Achizitii aduce impreuna cei importanti jucatori din industria de curierat, papetarie si birotica, apa si cafea si afaceri ca a ta, unde fiecare ban economisit te poate ajuta sa castigi avantaj competitiv. De acum cumperi ceea ce ai nevoie pentru biroul tau, dintr-un singur loc, fara griji.

Platforma de achizitii: gratuita si disponibila de oriunde.

Sunt multe caracteristicile platformei de achizitii, dar cateva avantaje ne fac remarcati:

Cei mai buni furnizori, la preturi bune

Cu Up Achizitii cei mai buni jucatori, cu produsele si serviciile de top iti prezinta oferta lor, cu preturi personalizate si reduceri avantajoase, asa cum afacerea ta are nevoie.

Contractare instant

Cu tehnologia dezvoltata de Up Romania, sa faci achizitii nu a fost niciodata mai usor. Cererile de oferta si contractele cu furnizorii multinationali sunt completate online, fara a parasi biroul.

Putere de negociere

Up Achizitii reuneste intreprinderile mici si mijlocii din Romania si obtine de la furnizorii de top din Romania cele mai avantajoase reduceri.

Monitorizare permanenta a achizitiilor

Datorita integrarilor tehnice dezvoltate de Up Achizitii, cheltuielile pentru toate produsele si serviciile utilizate le urmaresti direct din contul tau si ai acces la rapoarte detaliate.

Furnizorii platformei

Toate brand-urile cu care lucram sunt alese datorita serviciilor bune pe care le asigura si a produselor de calitate pe care le pun la dispozitie. Te asiguram ca alegi corect si, intr-un singur loc gasesti totul pentru afacerea ta.

Logo Austral.png
+
Logo FAN Courier.png
+
+